• +36 70 670 8807

Rendezvényszervezés

Ferencsik Klára

rendezvényigazgató

A Budapesti Corvinus Egyetemen humán erőforrás-, majd marketing szakon szereztem diplomát. A rendezvényszervezés világába már az egyetemi évek alatt – ekkor még leginkább kíváncsiságtól és újdonság keresési vágytól hajtva – adódott lehetőségem belekóstolni. Bár nagyon élveztem ezt az időszakot, tanulmányaim befejeztével nem volt kérdés számomra, hogy végzettségemnek megfelelően szerezzek további tapasztalatot, így mindkét területet kipróbálva végül egy nagyvállalatnál helyezkedtem el marketingesként. A szervezéstől azonban itt sem távolodtam el, viszonylag hamar fő feladataim közé sorolhattam a vállalat szakmai szemináriumainak, expójának, valamint egyéb céges rendezvényeinek szervezését, koordinálását és lebonyolítását. Ezekben az években, a széleskörű tapasztalatszerzés mellett mintegy felismerésszerűen tudatosult bennem, hogy ez az a terület, ami leginkább közel áll hozzám, ahol képességeimet legjobban kiaknázhatom, és amit mindvégig töretlen lelkesedéssel végeztem.

Munkám során fontos érték a precizitás, az ügyfél igényeinek messzemenőkig szem előtt tartása, valamint a legapróbb részletekre is figyelő, lehető legmagasabb színvonalú munkavégzés nyújtása. Meglévő tapasztalataimat kamatoztatva, kreatív feladatok, és új kihívások reményében így örömmel csatlakoztam a Silhouette Consulting csapatához, ahol hasonló értékeket képviselve, töretlen maximalizmussal történik az ügyfelek kiszolgálása.

Az új pozíciót és az ezzel járó mindennemű kihívást örömmel elfogadva, rendezvényigazgatóként továbbra is azon leszek, hogy a Silhouette és csapata a megszokott precizitással, odafigyeléssel és profizmussal, az ügyfelek és leendő ügyfeleink igényeinek szem előtt tartása mellett a legmagasabb színvonalú munkavégzést nyújtsa.

Kapcsolat

Kapcsolat

Elérhetőségek

Silhouette Consulting Kft.
Cím: 1026 Budapest, Bimbó út 117.
E-mail:
Telefon: +36 70 670 8807

Career

Betölthető pozíciók

Jelenleg nincs szabad pozíció.


  Contact us

  Contact information

  Silhouette Consulting Kft.
  Address: 1026 Budapest, Bimbó út 117.
  E-mail:
  Telephone: +36 70 670 8807

  Career

  Betölthető pozíciók

  Jelenleg nincs szabad pozíció.


   Kontakt

   Wie Sie uns erreichen

   Silhouette Consulting Kft.
   Adresse: 1026 Budapest, Bimbó út 117.
   E-mail:
   Telefon: +36 70 670 8807

   Karriere

   Betölthető pozíciók

   Jelenleg nincs szabad pozíció.


    Kapcsolat

    Impresszum | GDPR Adatvédelmi nyilatkozat

    Copyright 2020 Silhouette Consulting Kft. Minden jog fenntartva.

    Impressum | GDPR data protection declaration

    Copyright 2020 Silhouette Consulting Kft. All rights reserved.

    Impressum | DSGV-Datenschutzregeln

    Copyright 2020 Silhouette Consulting Kft. Alle Rechte vorbehalten.