• +36 70 670 8807

Rendezvényszervezés

Bóbis Enikő

rendezvénymenedzser, kreatív

A rendezvények világába a függönyön túlról szerettem bele, kulisszák mögül, művészfolyosókról, próbatermekből és a színpad deszkáiról. Pályaválasztáskor nem volt kérdés, hogy a szervezés, művészetek és a protokoll területére lépek. A főiskolai évek alatt egy tánciskola külső és belső programjainak voltam gazdája, amit ifjúsági fesztivál művészeti vezetése, utcazene fesztiválok és jótékonysági események szervezése követett. 2015 óta dolgozom a Silhouette csapatában, kedves nosztalgiával gondolok vissza az elmúlt évek sikereire, megküzdött kihívásaira, az elégedett ügyfelek hálás mosolyaira. Örülök, hogy ezen tapasztalatok motivációjával tekinthetek a jelen és jövő rendezvényei felé!

Tapasztalatom szerint a rendezvényszervezés inkább életforma, mint szakma. Az ember a szabadidejében is azon kapja magát, hogy a barátai esküvőjén segít, csoportos kirándulást szervez, vagy a kulturális portálok adatbázisait bújja, hogy lássa, mi is történik a nagyvilágban! Munkámban a szakmai precizitás mellett felelősségemnek érzem az Ügyfél és Kollégáim támogatását, melyben hasznát veszem a civil szférában eltöltött időnek. Számunkra fontos, hogy az események ne csak feladatokból álló projektek legyenek, hanem egy olyan élettér, amiben ha emberek találkoznak, időt és energiát fordítanak egy cél irányába, akkor ott növekedés és jó kapcsolatok szülessenek. Ehhez jó eszköz a kreativitás, a személyes figyelem és a humor!

Véleményem szerint akkor nevezhető egy rendezvény sikeresnek, ha a szervezők által alkotott háló láthatatlanul terjed ki minden területre, amibe megérkezve a vendég biztonságban érzi magát és tökéletesen az alkalomra tud fókuszálni.

Kapcsolat

Kapcsolat

Elérhetőségek

Silhouette Consulting Kft.
Cím: 1026 Budapest, Bimbó út 117.
E-mail:
Telefon: +36 70 670 8807

Career

Betölthető pozíciók

Jelenleg nincs szabad pozíció.


  Contact us

  Contact information

  Silhouette Consulting Kft.
  Address: 1026 Budapest, Bimbó út 117.
  E-mail:
  Telephone: +36 70 670 8807

  Career

  Betölthető pozíciók

  Jelenleg nincs szabad pozíció.


   Kontakt

   Wie Sie uns erreichen

   Silhouette Consulting Kft.
   Adresse: 1026 Budapest, Bimbó út 117.
   E-mail:
   Telefon: +36 70 670 8807

   Karriere

   Betölthető pozíciók

   Jelenleg nincs szabad pozíció.


    Kapcsolat

    Impresszum | GDPR Adatvédelmi nyilatkozat

    Copyright 2020 Silhouette Consulting Kft. Minden jog fenntartva.

    Impressum | GDPR data protection declaration

    Copyright 2020 Silhouette Consulting Kft. All rights reserved.

    Impressum | DSGV-Datenschutzregeln

    Copyright 2020 Silhouette Consulting Kft. Alle Rechte vorbehalten.