Rendezvényszervezés

Ferencsik Klára

rendezvényigazgató

A Budapesti Corvinus Egyetemen humán erőforrás-, majd marketing szakon szereztem diplomát. A rendezvényszervezés világába már az egyetemi évek alatt – ekkor még leginkább kíváncsiságtól és újdonság keresési vágytól hajtva – adódott lehetőségem belekóstolni. Bár nagyon élveztem ezt az időszakot, tanulmányaim befejeztével nem volt kérdés számomra, hogy végzettségemnek megfelelően szerezzek további tapasztalatot, így mindkét területet kipróbálva végül egy nagyvállalatnál helyezkedtem el marketingesként. A szervezéstől azonban itt sem távolodtam el, viszonylag hamar fő feladataim közé sorolhattam a vállalat szakmai szemináriumainak, expójának, valamint egyéb céges rendezvényeinek szervezését, koordinálását és lebonyolítását. Ezekben az években, a széleskörű tapasztalatszerzés mellett mintegy felismerésszerűen tudatosult bennem, hogy ez az a terület, ami leginkább közel áll hozzám, ahol képességeimet legjobban kiaknázhatom, és amit mindvégig töretlen lelkesedéssel végeztem.

Munkám során fontos érték a precizitás, az ügyfél igényeinek messzemenőkig szem előtt tartása, valamint a legapróbb részletekre is figyelő, lehető legmagasabb színvonalú munkavégzés nyújtása. Meglévő tapasztalataimat kamatoztatva, kreatív feladatok, és új kihívások reményében így örömmel csatlakoztam a Silhouette Consulting csapatához, ahol hasonló értékeket képviselve, töretlen maximalizmussal történik az ügyfelek kiszolgálása.

Az új pozíciót és az ezzel járó mindennemű kihívást örömmel elfogadva, rendezvényigazgatóként továbbra is azon leszek, hogy a Silhouette és csapata a megszokott precizitással, odafigyeléssel és profizmussal, az ügyfelek és leendő ügyfeleink igényeinek szem előtt tartása mellett a legmagasabb színvonalú munkavégzést nyújtsa.

Kapcsolat

Kapcsolat

Elérhetőségek

Silhouette Consulting Kft.
Cím: 1026 Budapest, Bimbó út 117.
e-mail: uh.oh1558297448lis@t1558297448neve1558297448
Telefon: +36 70 670 8807

Karrier

Betölthető pozíciók

Jelenleg nincs szabad pozíció.

Gyakornoki munka

Nappali tagozatos főiskolai vagy egyetemi hallgatók jelentkezését várjuk.  Csapatunk szívesen fogad lelkes, kitartó hallgatókat, akik nem riadnak meg a kihívásoktól.

Jelentkezéseket az uh.oh1558297448lis@e1558297448ciffo1558297448 e-mail címen fogadjuk.

Kapcsolat